lørdag den 28. december 2013

Svaret er: Skibukser & uldundertøj

Sexy mama... er ikke just, hvad jeg tænker, når jeg ifører mig mine nyindkøbte skibukser. And don't even get me started on the underwear. ULDUNDERTØJ? Hvem i alverden har fundet på at kalde det det? Ja altså.. Når de så kalder det "merinouldundertøj". Pyha, det bliver det sørme ikke bedre af - kun dyrere!

Når det så er sagt, så glæder jeg mig som et lille barn til at komme afsted. Og samtidigt er det vanvittigt angstprovokerende. Jeg er en tryghedsnarkoman og planlægningsfreak uden lige. Jeg kender ikke til detaljerne omkring opholdet, jeg ved ikke, hvordan klasserne, som vi skal undervise, er. Ergo har jeg truffet en svær beslutning om, at jeg slet ingen forventninger vil have til befolkningen, til (mad)kulturen og til eleverne og skolen. Ingen forventninger - ikke skuffelser, kun overraskelser. Og overraskelser, ja, dem kan jeg sørme godt lide!

When all is said and done.. Jeg glæder mig til turen - og frygter for den på én og samme tid! Heldigvis skal jeg dele den her totalt vilde oplevelser med to meget søde piger, og tanken om os tre på tur har en beroligende virkning på mig. Vi er sammen om det her "projekt"!

I virkeligheden havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle ofre voldsomt og forbudt mange penge på udstyr. Skibukser, skiundertøj, uldsokker, uldkjoler og -trøjer. Men jeg græder naturligvis ikke over spildt mælk - eller over brugte penge! Næ, det er der sørme ingen grund til..
Nu er det hele i hus, og jeg har en idé om, at jeg nu kan nyde det hele i fulde drag uden kolde fødder, røde kinder eller gennemblødte bukser.